Kolacja degustacyjna w Marinie Gaj!
Mam zaszczyt zaprosić Was na kolejną już kolację degustacyjną! Tym razem za sterami kulinarnej łodzi pełnej smaku stanie Dawid Łagowski CHEF oraz Łukasz Kijak SOUS CHEF Marina Gaj! Natomiast konferansjerem uroczystości będzie Gość Specjalny – Tomasz Purol TOP CHEF POLSKA!
Ten oddany kucharz, który poza bogatym doświadczeniem zawodowym wielokrotnie stał na podium wielu konkursów w Polsce i za granicą,
Mieliśmy okazję obserwować jego zmagania w programie kulinarnym TOP CHEF i całą drogę do zwycięstwa V edycji!
Obecnie jest szefem kuchni w restauracji White Marlin Sopot i Academy Bocuse d’Or Poland i trenerem polskiego reprezentanta do finałów Bocuse d’Or, najbardziej prestiżowego konkursu kulinarnego świata. To niezwykła osoba o wyjątkowej historii, niebywałym talencie i zaangażowaniu.
Ta niezwykła kolacja odbędzie się 21 października 2023 roku w Marinie Gaj o godzinie 18.00, dodatkowymi atrakcjami będą muzyka na żywo oraz gin pairing.
Cena za osobę – 269 zł
Rezerwacje i informacje szczegółowe:
Tel. 732 658 658
e-mail: j.sypniewska@marinagaj.pl
Materiał promocyjny Marina Gaj