Trzej mistrzowie kuchni i trzy różne spojrzenia na smak!
Czy macie już plany na 19 stycznia 2024 roku? W Marinie Gaj szykuje się kolejne niezwykłe wydarzenie kulinarne, Noworoczna Kolacja Degustacyjna z trzema Mistrzami i ich spojrzeniem na smak!
Wisienką na torcie będzie kulinarna gwiazda wieczoru Paweł Mieszała. Jeden z najbardziej uznanych i cenionych cukierników w Polsce. Odbywał staże we Francji oraz Belgii, do dziś kontynuuje współpracę z tamtejszymi, wybitnymi cukiernikami. Paweł z zamiłowania do słodkiej gastronomii, wraz z pomocnikami – podjął się skutecznej próbie odratowania kultowego baru kawowego Kawiarnia Kociak – legenda Poznania w Poznaniu. Obecnie także właściciel cukierni Cukiernia Pawlova, która podbija luboński rynek słodkich smaków!
Ale to nie wszystko…
Poza sztuką kulinarną będziecie mieli Państwo okazję pokosztować sztuki słowa!
Gościem specjalnym, który poprowadzi całe wydarzenie będzie niezrównany Manager Hell’s Kitchen Paweł Gruba!
A któż to taki?
Certyfikowany trener kompetencji psychospołecznych.
Od ponad 11 lat związany z rozwojem właścicieli biznesów, kadry kierowniczej.
Praktyk i szkoleniowiec w zakresie kompetencji menedżerskich – szkoli oraz wspiera rozwój różnych branż usługowych.
Organizuje bądź współtworzy największe eventy gastronomiczne w Polsce oraz prowadzi komentowane kolacje, wydarzenia kulturalne czy konferencje.
Na koniec największa ciekawostka:
Paweł, przez 6 sezonów jako manager restauracji w programie Hell’s Kitchen – Piekielna Kuchnia dowodził salą i zespołem kelnerskim!!!
W cenie 269 od osoby otrzymacie:
– autorską kolację,
– muzyke na żywo,
– wine pairing,
– elegancki serwis,
przewdziana niespodzianka dla wszystkich uczestników.
Zapowiada się niezapomniany wieczór w naprawdę wyjątkowym towarzystwie!!!
Informacje szczegółowe oraz sprzedaż biletów 732658658 e-mail: j.sypniewska@marinagaj.pl
Materiał promocyjny